isocraft
Elke object, van een piepschuim betonmal tot een 3D blow-up, is bij isocraft 100% custom made. Daarvoor rekenen we op onze menselijke kennis en expertise en ons state-of-the-art machinepark.

Ontwerpen, produceren, afwerken, leveren, afbouwen, stockeren, isocraft doet het allemaal!
1. Ontwerpen: Alles begint met jouw idee...

Je kan ons contacteren via mail, telefoon of je kan jouw wilde plannen uitrollen op onze tafel en wij starten met een creatief design. We denken in 3D beelden, tekenen de plannen uit en maken het model freesklaar. Een prijsofferte? Die maken we snel en to-the-point.

2. Produceren: Jouw idee krijgt vorm...

Project goedgekeurd? Offerte voor akkoord? Dan starten we onze CNC machines om te scannen, shapen, 3D frezen en contoursnijden (3D-milling). Moeten we jouw ontwerp nog verder sculpteren, opschuren en plamuren met de hand of verschillende stukken aan elkaar monteren? Dat doen we met de grootste precisie.

3. Afwerken: Jouw idee komt tot leven...

Moet jouw 3D object bestand zijn tegen weer- en wind of krasvast gemaakt worden? Dan brengen we een coating laag aan om de vorm hard te maken. We eindigen met jouw 3D object te perfectioneren met airbrushen of verfijnde verfspuittechnieken met verschillende verfsoorten.

4. Leveren: Jouw idee veilig op bestemming...

Jouw 3D object gaat veilig de weg op richting eindbestemming met onze eigen transportservice. We zijn ervaren in het vervoeren van grote delicate objecten en zorgen voor een veilige verpakking en levering, zodat jouw object in perfecte staat aankomt.

5. Op- en afbouw: Wij plaatsen en demonteren jouw 3D object...

Wil je jouw 3D object professioneel laten plaatsen en demonteren? Onze deskundige medewerkers staan voor jou klaar om de klus te klaren. We zorgen voor een vakkundige montage en demontage van jouw 3D object op de gewenste locatie.

6. Stockeren: Veilig opslaan na gebruik...

Wil je jouw 3D object na gebruik opslaan op een veilige plek? We bieden opslagfaciliteiten voor jouw 3D objecten. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw 3D objecten veilig en efficiënt worden opgeslagen.