Werkwijze

Elke object, van een piepschuim betonmal tot een 3D blow-up, is bij isocraft 100% custom made. Daarvoor rekenen we op onze menselijke kennis en expertise en ons state-of-the-art machinepark.


>> isocraft is uw meedenkende & uitvoerende partner in crime.

ONTWERPEN │ alles begint met uw idee…
U contacteert ons via mail, telefoon of u komt uw wilde plannen uitrollen op onze tafel en wij starten met een creatief design. Wij denken in 3D beelden, tekenen de plannen uit en maken het model freesklaar. Een prijsofferte? Die maken we snel en to-the-point.

PRODUCEREN │ uw idee krijgt vorm…
Project goedgekeurd? Offerte voor akkoord? Dan starten we onze CNC machines om te scannen, shapen, 3D frezen en contoursnijden (3D-milling). Moeten we uw ontwerp nog verder sculpteren, opschuren en plamuren met de hand of verschillende stukken aan elkaar monteren? Dat doen we met de grootste precisie.

AFWERKEN │ uw idee komt tot leven…
Moet uw 3D object bestand zijn tegen weer- en wind of krasvast gemaakt worden? Dan brengen we een coating laag aan om de vorm hard te maken. We eindigen met uw 3D object te perfectioneren met airbrushen of verfijnde verfspuittechnieken met verschillende verfsoorten.

LEVEREN │ uw idee veilig op bestemming!
Uw 3D object gaat veilig de weg op richting eindbestemming met onze transportservice. Indien gewenst kunnen wij voor u het 3D object monteren, demonteren en stockeren.


>> isocraft voor een all-in-service.


Een 3D object uit isomo of piepschuim bestellen of kopen?
Vraag hier een vrijblijvende prijsofferte >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x