Over isocraft

isocraft is opgericht door een team van enthousiaste ondernemers uit Rumst met jarenlange expertise in de event- en bouwsector. Het bedrijf is opgericht in 2016 met de visie om unieke en complexe vormen uit zachte materialen te produceren voor praktische toepassingen in verschillende sectoren, van de bouw tot verpakking en kunst.

Ons team

Het isocraft-team bestaat uit een kernploeg van experts op het gebied van 3D-ontwerpen, gecombineerd met technische vaardigheden en een artistieke touch. Onze CNC-wizards en artistieke medewerkers werken samen aan uw project om een hoogwaardig en feilloos eindresultaat te garanderen.

De toekomst van 3D

isocraft volgt de nieuwste ontwikkelingen in 3D-printing op de voet en biedt een betaalbaar en duurzaam alternatief voor grotere 3D-objecten. We blijven ons aanpassen aan de nieuwste trends en luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten om hen het beste product te kunnen bieden.

Waarom isocraft

Bij isocraft kunt u rekenen op snelle en responsieve service met korte communicatielijnen en strikte deadlines. Wij leveren een kwalitatief en duurzaam product tegen een concurrentiële prijs en staan altijd klaar om samen met onze klanten op zoek te gaan naar creatieve oplossingen. Onze full-service aanpak omvat concept, productie, afwerking, (de)montage en transport, en we beschikken over een eigen productiehal met een state-of-the-art machinepark. Kortom, isocraft is uw meedenkende partner voor al uw 3D-projecten.