About us


>> 3D Toepassingen

Een team enthousiaste ondernemers uit Rumst met een jarenlange expertise in de event- en bouwsector en een stevige portie ambitie tekenden begin 2016 de krachtlijnen uit voor een nieuw concept. isocraft produceert creatieve en complexe vormen uit zachte materialen (isomo, piepschuim, polystyreen, EPS, XPS, depron, tempex, airpop, styropor, neopor, biofoam, enz.) voor praktische toepassingen in de bouwsector, de verpakkingsindustrie en meer artistieke objecten voor kunstenaars, tentoonstellingen, musea en decorbouwers. 


>> 3D Team

Het isocraft team bestaat uit een kernploeg van experts in creatief 3D ontwerpen gecombineerd met een technisch inzicht, CNC wizards 3D frezen en zorgen voor een feilloze uitwerking van uw 3D project en last but not least onze artistieke medewerkers die zorgen voor een high-end afwerking met sculpteren, coaten, lakken, beschilderen of airbrushen. isocraft is een cluster van complementaire talenten die met veel passie samen aan uw eindproduct werken. 


>> 3D Toekomst

isocraft kijkt met een realistische maar fascinerende blik naar de toekomst en volgt de nieuwe evoluties in 3D printing op de voet. Om een alternatief te bieden aan de voorlopig nog dure 3D printproducties – vooral voor grotere 3D objecten – biedt isocraft een volwaardig, betaalbaar én duurzaam alternatief. Wij volgen de tendensen en blijven actief luisteren naar de noden en vragen van onze klanten, elke dag. 


Moeten we u nog overtuigen van isocraft? Wel, wij werken...

Snel│ Responsief met korte communicatielijnen en respecteren strikte deadlines.

Correct | We leveren een kwalitatief en duurzaam product af tegen een concurrentiële prijs.

Probleemoplossend │ Een meedenkende partner met oog voor creativiteit.

Full-service │ Concept, productie, (de)montage, afwerking, transport.

Inhouse │ Eigen productiehal met een high-end machinepark.

Een vraag voor ons team?  
Vraag hier een vrijblijvende offerte >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x