3D Letters & Logo's

Op basis van uw ontwerp of idee frezen of snijden wij de gewenste objecten (letters/logo’s) op de gewenste grootte en dikte. 

Uw logo, letters of gimmick kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zo leveren wij grote en kleine 3D letters en logo's voor uw bedrijfsevent of trouwfeest maar ook voor uw inkomhal of kinderkamer.

Het meest typerende voorbeeld zijn de 3D letters TED Talks, TEDx die vaak ingezet worden vooraan op het podium bij de spreker zodat ze steeds mooi in beeld komen.

Behandeling

Afhankelijk van het gewenste gebruik en levensduur begeleiden wij u naar de juiste behandeling van uw letters of logo. Zo raden wij aan om voor éénmalig gebruik het piepschuim (EPS of XPS) enkel te behandelen met acrylverf of gewoon wit te laten. Voor intens, langdurig en/of buitengebruik raden wij een polyureacoating aan met als optie om deze te lakken in de gewenste kleuren.

Indien gekozen wordt voor een coating kijken wij dan ook naar de mate van detail die voor u van belang is. Er zijn verschillende afwerkingsgraden mogelijk: korrelig effect (overspray), zo glad mogelijk zonder plamuren vooraf, plamuren voor het coaten tot carrosserieafwerking inclusief schuren en plamuren na de coating. Een goed overleg en begrijpen van uw verwachtingen resulteert in een gemeenschappelijke tevredenheid!


Kostprijs

Om u reeds een idee te geven van een kostprijs voor een grote piepschuim letter of logo, onbehandeld, 120cm hoog en 30cm dik, rekent u op een prijs van € 120,-stuk (exclusief BTW & levering). Onder de 60cm variëren de prijzen van €10 tot 60€ per stuk. Afhankelijk van vorm, hoeveelheid, lettertype,... kunnen de prijzen verschillen. Logo's zijn omwille van de complexiteit in vorm en kleur vaak iets duurder.

Vraag gerust een offerte aan!REFERENTIES

3D letters en logo's uit piepschuim: Klik hier 

XXL 3D letters uit hout:  Klik hier

3D letters en logo's uit andere materialen: Klik hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x