3D Letters & Logo's

Op basis van uw ontwerp of idee snijden wij de gewenste objecten (letters/logo’s) op de gewenste grootte en dikte.

Uw logo, letters of gimmick kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zo leveren wij grote en kleine 3D letters en logo's voor uw bedrijfsevent of trouwfeest maar ook voor uw inkomhal of kinderkamer.


Behandeling

Afhankelijk van het gewenste gebruik en levensduur begeleiden wij u naar de juiste behandeling van uw letters of logo. Zo raden wij aan om voor éénmalig gebruik het piepschuim (EPS of XPS) enkel te behandelen met acrylverf of gewoon wit te laten. Voor intens, langdurig en/of buitengebruik raden wij een polyureacoating aan met als optie om deze te lakken in de gewenste kleuren.

Indien gekozen wordt voor een coating kijken wij dan ook naar de mate van detail die voor u van belang is. Een goed overleg en begrijpen van uw verwachtingen resulteert in een gemeenschappelijke tevredenheid!


Kostprijs

Om u reeds een idee te geven van een kostprijs voor een grote piepschuim letter of logo, onbehandeld, 1meter hoog en 30cm dik, rekent u op een prijs van € 125,-stuk (exclusief BTW & levering). Onder de 50cm variëren de prijzen van €10 tot 50€ per stuk. Afhankelijk van vorm, hoeveelheid, lettertype,... kunnen de prijzen verschillen. Vraag gerust een offerte aan!Referenties 3D letters en logo's uit EPS/XPS: Klik hier 

Referenties 3D letters en logo's uit andere materialen: Klik hier

3D Letters & Logo's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x