Piepschuim Verpakking op Maat

Piepschuim Verpakking op Maat voor elk Product

Op zoek naar een leverancier voor piepschuim verpakkingsmateriaal? Wilt u een betrouwbare en meedenkende partner om samen uw prototype uit te testen? Zoekt u uitgefreesde bescherm- of inzetstukken in isomo voor een specifiek product?

Prima! isocraft werkt uw productontwerp uit in piepschuim en versnijdt elke vorm machinaal tot op de millimeter. Met technische hoogstandjes en het ontwerp in ons achterhoofd maken we elke (a)symmetrische vorm met de juiste uitsparingen. Alles kan!

Bel isocraft: 0498 64 30 98


isomo Verpakking-Prototypes

Voor uw nieuwe verpakking in massaproductie gaat, zorgen onze vakspecialisten voor een verfijnd prototype in kleine series zodat u makkelijk kan finetunen. Onze custom made verpakkingen worden gemaakt uit EPS piepschuim of varianten; ecologisch, schokabsorberend en isolerend materiaal dat ieder product veilig op z’n bestemming brengt. 

In no time voeren onze vakmannen elke opdracht zorgvuldig uit met de hoogste kwaliteitsgaranties. We spelen kort op de bal en hanteren strakke communicatielijnen. Als mooie surplus beschikken we over een eigen transportservice die elke verpakking op maat op het juiste adres aflevert. 


Vertel ons over uw ideeën en ontvang een offerte op maat!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x