3D Objecten op Maat

3D Objecten voor elk Interieur en elk Evenement

isocraft creëert 3D objecten op maat voor grote en kleine projecten: we realiseren al uw ideeën voor uw woning, bedrijf of evenement.

isocraft werkt 100% op maat en is oprecht geïnteresseerd in al uw 3D wensen. We zijn een betrokken partner tijdens het hele proces, van creatief ontwerp tot een piekfijne afwerking. Elk 3D design is gemaakt van licht, stevig en volumineus EPS materiaal. Met in-house expertise snijden, frezen en monteren we piepschuim in de juiste 3D vorm. Qua afwerking zijn er verschillende opties mogelijk zoals airbrushen, schilderen, spuiten en coaten voor een duurzaam effect. 

Coca Cola mini truck

Bel isocraft: 0498 64 30 98


Piepschuim 3D Objecten

Het geheime recept van isocraft? Artistiek denkwerk, ijzersterke vakmannen, een high-end machinepark én piepschuim natuurlijk. Machinaal frezen, manueel sculpteren, hands-on airbrushen en coaten met de puntjes op de i om tot het ultieme eindproduct te komen. 

isocraft heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd van knappe en uitdagende realisaties voor uiteenlopende klanten en projecten in heel België. Als mooie surplus neemt isocraft de levering en plaatsing graag uit handen tot en met het opstellen of (de)monteren.

Zandmonster van Tim BurtonVertel ons over uw ideeën en ontvang een offerte op maat!

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x